Lood-, zink en dakwerk

Breeberg, specialist in Lood, zink- en dakwerk

9

Milieuvriendelijk

9

Nieuwste technologie

9

Hoogwaardige kwaliteitsproducten

9

Sinds 1888 actief in de bouwbranche

9

24-uur service voor calamiteiten

9

Service staat bij ons hoog in het vaandel

9

Vakkundige en professionele monteurs

9

Werkzaam voor bedrijven & particulieren

Lood, zink- en dakwerk

Ons dienstenpakket is compleet, zo kunnen wij ook al het lood-, zink- en dakwerk voor u doen zodat wij al onze opdrachten op het gebied van (ver)bouw, onderhoud en renovatie geheel in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Dakbedekkingen

Een goed aangebrachte dakbedekking is van essentieel belang voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. Dat geldt ook voor de controle daarvan, en voor het eventuele herstelwerk. Het vakkundig aanbrengen, herstellen en vernieuwen van dakbedekkingen is vakwerk waar onze medewerkers uiteraard de nodige ervaring mee hebben. U kunt dit daarom met een vertrouwd gevoel aan hen over laten.

Lood en zinkwerken

Dat geldt ook voor alle het loodwerk en zinkwerk. Lood en zink zijn niet alleen kostbare en moeilijk te verwerken materialen, als ze niet op de juiste manier worden verwerkt kan dit leiden tot lekkage met alle kostbare gevolgen van dien. Of het nu gaat om een eenvoudige loodschort of een complexe constructie van een zinken afdak of dakgoot, onze vakkennis gaat ook op dit gebied weer gepaard met een ruime ervaring zodat wij alle mogelijke werkzaamheden aan lood en zink vakkundig en natuurlijk ook geheel naar uw wensen kunnen uitvoeren.

Vraag om offerte