Loodgieterswerk

Wij zijn al meer dan 100 jaar specialist in alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden.

9

Milieuvriendelijk

9

Nieuwste technologie

9

Hoogwaardige kwaliteitsproducten

9

Sinds 1888 actief in de bouwbranche

9

24-uur service voor calamiteiten

9

Service staat bij ons hoog in het vaandel

9

Vakkundige en professionele monteurs

9

Werkzaam voor bedrijven & particulieren

Loodgieterswerk

Naast verbouw, onderhoud en renovatie behoort ook loodgieterswerk behoort tot onze voornaamste activiteiten waar het ook uitstekend bij aansluit. Hierdoor kunnen wij u een complete dienstverlening bieden. Uiteraard beschikken wij ook voor het loodgieterswerk over gekwalificeerde medewerkers.

Uw partner voor alle loodgieterswerkzaamheden

De installateurs en specialisten van Aannemersbedrijf Breeberg zijn uw partner voor alle loodgieterswerkzaamheden, of het nu gaat om een lekkende kraan of een compleet nieuwe installatie. Wij zijn volledig thuis in de wereld van technische installaties en zijn dus de ideale partij voor kleine en grote loodgieterswerkzaamheden, zoals:

Verstoppingen

Het deskundig ontstoppen van uw afvoer of riolering. Indien er een probleem zich in het hoofdriool bevindt kunnen wij het contact met de gemeente en de benodigde vergunning bij de gemeente verzorgen.

Sanitair

Het vakkundig plaatsen, vervangen, herstellen, monteren en het vakkundig en volgens de huidige normen en regelgeving aansluiten van al uw sanitair

Waterleidingen

Het plaatsen, monteren, aansluiten en inspecteren en zo nodig repareren van alle waterleidingen.

 

Rioleringen

Naast het ontstoppen van een verstopte riolering zijn wij ook uw partner voor het deskundig inspecteren, herstellen, vervangen en plaatsen van riolering

Dakbedekkingen

Een bouwproject is pas af als er een goed en waterdicht dak op zit. Onze medewerkers staan u graag en deskundig bij om uw dakbedekking te controleren en zo nodig te repareren of vernieuwen.

Lood en zinkwerken

Naast het verzorgen van de dakbedekking en afvoeren kunt u bij ons ook terecht voor alle bijbehorende werkzaamheden aan bijvoorbeeld loodschorten en zinken dakranden en dakgoten.

Dakgoten reinigen

Het verwijderen van bladeren en ander vuil uit uw dakgoot zodat het hemelawater weer goed kan worden afgevoerd. Uiteraard verzorgen wij ook het afvoeren van het afval en worden de goten tijdens het reinigen ook geïnspecteerd.

Vraag om offerte