Onderhoud

Wij zijn al meer dan 100 jaar specialist in alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden.

9

Milieuvriendelijk

9

Nieuwste technologie

9

Hoogwaardige kwaliteitsproducten

9

Sinds 1888 actief in de bouwbranche

9

24-uur service voor calamiteiten

9

Service staat bij ons hoog in het vaandel

9

Vakkundige en professionele monteurs

9

Werkzaam voor bedrijven & particulieren

Onderhoud

De servicedienst van ons in Rotterdam gevestigde aannemingsbedrijf is dagelijks bezig met het onderhoud aan woningen. Zoals u weet is goed en tijdig onderhoud van groot belang. Naast het feit dat het natuurlijk noodzakelijk is om een woning bouwkundig in goede staat te houden is onderhoud ook noodzakelijk om blijvend van van uw woning te kunnen genieten. Het wooncomfort is immers in sterke mate afhankelijk van het goed functioneren van ramen en deuren, een goed en waterdicht dak en een deugdelijke installatie.

Onderhoud aan een woning of bedrijfspand omhelst uiteraard meer dan het stellen, controleren en zo nodig uitvoeren van schilderwerkzaamheden en houtrotreparatie aan ramen, deuren en kozijnen. Ook de daken en goten dienen te worden onderhouden en ook het metsel-, voeg-, tegel- en stucwerk van een pand verdient regelmatig de nodige aandacht.

Uw partner voor alle onderhoudswerkzaamheden

Onze onderhoudsmedewerkers staan klaar voor u om alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden voor u uit te voeren, van een klemmende deur tot het totale onderhoud van uw pand. Of het nu gaat om het onderhoud van een klassiek bouwwerk of een modern project, Aannemersbedrijf Breeberg is uw aanspreekpunt.

Onze vaste klanten kunnen daarbij gebruik maken van onze 24-uur service, onze servicewagens zijn daarvoor volledig ingericht zodat wij u dag en nacht direct van dienst kunnen zijn bij de meest voorkomende spoedeisende klussen.

Wat bij al onze onderhoudswerkzaamheden geldt: wij denken met u mee omdat wij weten dat alleen iemand met verstand van zaken een dergelijke klus naar tevredenheid kan uitvoeren, en dan natuurlijk wel voor een eerlijke prijs. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies, een prijsindicatie of een uitgebreide prijsopgave.

Vraag om offerte