Over Breeberg Aannemer en Loodgieter

Al meer dan 100 jaar!

Sinds

Over Breeberg 

De oorsprong van ons aannemersbedrijf is al meer dan 100 jaar geleden. In 1888 richtte de heer J. de Jong namelijk zijn Timmer en Aannemersbedrijf op. Een kleine 100 jaar later, namelijk begin jaren ’80 van vorige eeuw, richtte de heer J. Breetveld ook een bedrijf op, genaamd Breetveld Loodgieters- en timmerbedrijf. Hij nam hierbij bovendien ook “Timmer en aannemersbedrijf J. de Jong” over.

Het aannemersbedrijf heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd in de regio Rotterdam als allround timmer- en onderhoudsbedrijf op het gebied van verbouw, renovaties, onderhoud en loodgieterswerk. Naast de vele particulieren heeft het aannemersbedrijf ook veel zakelijke opdrachtgevers. Helaas ontkwam de firma Breetveld ook niet aan de crisis in de bouw, wat ondanks alle inspanningen van directie en medewerkers resulteerde in een faillissement én een doorstart. De activiteiten van de firma Breetveld zijn in 2014 overgenomen door Aannemersbedrijf Breeberg. Het bedrijf is tegenwoordig gevestigd in Schiebroek te Rotterdam.

Allround & veelzijdig bouwbedrijf

De sterke punten van Aannemersbedrijf Breeberg liggen onverminderd op de vlakken waarin Breetveld ook al actief was. Ook nu is het van origine Rotterdamse bedrijf, dat behalve in Rotterdam uiteraard ook werkzaam is in andere plaatsen in de regio Rotterdam zoals Schiedam, Hoogvliet, Ridderkerk en Barendrecht.

Dankzij de hoge mate van serviceverlening en de vele specialisaties voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers is Aannemersbedrijf Breeberg de aangewezen partner voor verbouwingen en renovaties, alsmede voor onderhoud en al het mogelijke loodgieterswerk. Die hoge mate van serviceverlening is goed te zien aan de volledig en compleet ingerichte servicewagens en de 24-uur service voor zakelijke en vaste opdrachtgevers.

Contact

Veldkersweg 30 | 3053 JR Rotterdam

010 418 92 84

info@breeberg.nl