Renovatie

Wij zijn al meer dan 100 jaar specialist in alle mogelijke renovatiewerkzaamheden.

9

Milieuvriendelijk

9

Nieuwste technologie

9

Hoogwaardige kwaliteitsproducten

9

Sinds 1888 actief in de bouwbranche

9

24-uur service voor calamiteiten

9

Service staat bij ons hoog in het vaandel

9

Vakkundige en professionele monteurs

9

Werkzaam voor bedrijven & particulieren

Renovatie

Ondanks – of juist door het gebrek aan – goed en tijdig onderhoud kan het op een gegeven moment noodzakelijk of wenselijk zijn om een woning of bedrijfspand te renoveren. De renovatie van zowel nieuwere als klassieke gebouwen behoort tot onze specialisaties, we zijn bekend met alle voorkomende renovatiewerkzaamheden.

Passend bij de huidige normen én uw wensen

Onze ervaren, kundige medewerkers kunnen een pand niet alleen bouwkundig weer in een optimale staat terugbrengen maar het ook qua installaties, uiterlijk en comfort zodanig aanpassen dat het weer helemaal voldoet aan uw (woon)wensen en ook aan de eisen en behoeften van deze tijd. Zo is uw waardevolle bezit niet alleen in technisch opzicht weer in goede staat maar voldoet het ook qua wooncomfort aan uw wensen.

 

Stijging in waarde en wooncomfort

Bijkomend voordeel: over het algemeen is er na het goed uitvoeren van een renovatie sprake van een aanzienlijke waardestijging van het pand. Naast het feit dat al het onderhoud op dat moment weer helemaal op orde is, is de verkoopbaarheid door het toegenomen wooncomfort natuurlijk ook toegenomen. Een renovatie kan daarom niet alleen een noodzakelijk iets, maar ook gewoon een hele goede investering zijn.

Uw ervaren partner voor alle renovatiewerkzaamheden

Er komt nogal wat kijken bij een renovatie. De eisen qua brandveiligheid, isolatie, ventilatie, architectuur, milieuaspecten en te gebruiken materialen zijn in de loop der jaren danig veranderd zodat een renovatie vaak behoorlijk ingrijpend kan zijn. Als ervaren partner houden wij hier terdege rekening mee zodat we de overlast van de renovatiewerkzaamheden, in samenspraak met u, altijd zoveel mogelijk zullen beperken. Dat geldt uiteraard ook voor uw budget. Wij zullen aan de hand van uw wensen een uitgebreide inspectie van het pand maken en aansluitend een begroting opstellen en een vrijblijvende offerte maken.

Vraag om offerte