Riool ontstoppen

Breeberg, specialist in riool verstoppingen!

9

Milieuvriendelijk

9

Nieuwste technologie

9

Hoogwaardige kwaliteitsproducten

9

Sinds 1888 actief in de bouwbranche

9

24-uur service voor calamiteiten

9

Service staat bij ons hoog in het vaandel

9

Werkzaam voor bedrijven & particulieren

9

Vakkundige en professionele monteurs

Riool ontstoppen

Niets zo vervelend als een verstopte afvoer of riolering. Het overkomt u ongetwijfeld ook net op een heel ongelegen momenten. Gelukkig beschikt Aannemersbedrijf Breeberg over vaklui dit dit probleem snel voor u oplossen. Onze loodgieters alsook de mensen van de 24-uurs servicedienst beschikken niet alleen over de benodigde kennis maar ook over de benodigde gereedschappen om uw afvoer of riool weer snel en met minimale overlast voor u te ontstoppen. Uiteraard zullen zij tijdens hun werkzaamheden ook kijken naar de mogelijke oorzaak van de verstopping en u vervolgens adviseren over eventuele preventieve maatregelen.

Mocht de verstopping, of de oorzaak ervan, zich niet in uw eigen woning of pand maar in het hoofdriool bevinden kunnen wij desgewenst contact met de gemeente voor u opnemen om één en ander te coördineren en ook de eventueel benodigde vergunning bij de gemeente voor u verzorgen.

Vaste tarieven

Voor u als opdrachtgever is het goed om te weten dat wij voor onze ontstoppingsdienst uitsluitend met vaste tarieven werken. Neemt u daarom gerust contact met ons op.

Vraag om offerte