Tegelwerk

Breeberg, specialist in tegelwerk!

9

Milieuvriendelijk

9

Nieuwste technologie

9

Hoogwaardige kwaliteitsproducten

9

Sinds 1888 actief in de bouwbranche

9

24-uur service voor calamiteiten

9

Service staat bij ons hoog in het vaandel

9

Werkzaam voor bedrijven & particulieren

9

Vakkundige en professionele monteurs

Tegelwerk

Het zetten van tegels lijkt zo eenvoudig maar vereist heel wat vakkennis. Niet iedere ondergrond is zo maar geschikt om met tegels af te werken, en de waterdichtheid van een tegelwand is vaak ook van groot belang. Een goede tegelzetter heeft kennis van en ervaring met de diverse ondergronden, tegels, tegellijm en voegmaterialen en weet deze ook op de juiste manier te verwerken en toe te passen om zo een optimaal eindresultaat te bereiken.

Zo kan hij niet alleen de verbouwing of renovatie van uw badkamer, keuken of toilet tot een waar succes maken, ook de plavuizenvloer van uw huiskamer, gang of berging – met of zonder vloerverwarming – is bij hem natuurlijk in vertrouwde handen.

Aannemersbedrijf Breeberg beschikt over zulke tegelzetters, die bovendien gewend zijn om hun werk in goede samenwerking uit te voeren zodat zij samen met onze metselaars, stukadoors, loodgieters en timmerlieden het met tegels afwerken van de wanden van uw woning of bedrijfspand tot in de perfectie uit kunnen voeren.

Vraag om offerte