Verbouwingen

Wij zijn al meer dan 100 jaar specialist in alle mogelijke verbouwingen.

9

Milieuvriendelijk

9

Nieuwste technologie

9

Hoogwaardige kwaliteitsproducten

9

Sinds 1888 actief in de bouwbranche

9

24-uur service voor calamiteiten

9

Service staat bij ons hoog in het vaandel

9

Vakkundige en professionele monteurs

9

Werkzaam voor bedrijven & particulieren

Verbouwingen

Wij zijn al meer dan 100 jaar specialist in alle mogelijke verbouwingen. Of het nu gaat om het plaatsen of vervangen van een dakraam of een complete verbouwing van uw woning of bedrijfspand, de mensen van Breeberg staan voor u klaar. Een kleine aanbouw kan een goede oplossing zijn om wat meer licht en ruimte te krijgen. Wij draaien onze hand niet om voor dergelijke klussen, waarbij we uw budget uiteraard niet uit het oog verliezen.

Uiteraard zijn onze mensen gekwalificeerd om de gehele verbouwing vakkundig voor u uit te voeren. Dat geldt niet alleen voor kleinere verbouwingen zoals het plaatsen van een dakkapel maar ook voor grote verbouwingen en uitbreidingen zoals een dakkapel of serre. U kunt bij ons natuurlijk niet alleen terecht voor verbouwingen aan de buitenzijde van uw woning, ook werkzaamheden zoals het verbouwen van uw badkamer of toilet behoren tot onze kernactiviteiten. Indien het voor de verbouwing noodzakelijk is om een bouwvergunning bij de gemeente aan te vragen, kunnen wij u ook daarbij met raad en daad terzijde staan.

Hoogwerker

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij hun verbouwing hebben wij de beschikking over een eigen hoogwerker. Die komt vaak uitstekend van pas om ook de lastig bereikbare delen van uw woning tijdens de verbouwing te kunnen bereiken. Zo kunnen we onze werkzaamheden veilig en efficiënt uitvoeren.

Prijsopgave

Omdat het laten uitvoeren van een verbouwing vaak een behoorlijke maar ook waardevolle investering voor uw woning is bespreken wij uw plannen eerst uitgebreid met u door voordat we u een vrijblijvend voorstel met gespecificeerde prijsopgave zullen doen.

Specialisten

Om de verbouwing van uw huis of bedrijfspand tot uw tevredenheid uit te kunnen uitvoeren beschikken wij over vaklui die ieder hun eigen specialisme hebben:

• Timmerwerk
• Metselwerk
• Loodgieterswerk
• Tegelwerk
• Stucwerk
• Dakbedekkingen
• Lood- en zinkwerken

Vraag om offerte